tinnituskompasset

Individuel rådgivning - Martin Jensen

Har du brug for støtte og vejledning til at håndtere din tinnitus? 

Jeg tilbyder individuel rådgivning, baseret på både professionel ekspertise og min personlige erfaring. Alle samtaler foregår online. 

Hvad kan du forvente

Du vil få en samtale med en erfaren psykolog, der selv har oplevet udfordringerne ved tinnitus. Under samtalen vil jeg tage fat i din problemstilling og dele råd og vejledning baseret på min egen erfaring og professionelle viden.

Priser og pakker:

Pakke 1:

Brandslukning
Kr. 750
  • 50 min. samtale.
  • Du har måske lige fået tinnitus og har behov for at tale med mig om de tanker og følelser der trænger sig på i den forbindelse. Du har måske en oplevelse af, at dit liv er slut, at du aldrig kommer til at leve med tinnitus, og at alt omkring dig er kaos. I løbet af vores samtale vil jeg bruge al min viden og erfaring på at få dig talt ned og vil hjælpe dig til at få et overblik over, hvad du skal gøre her og nu for at komme godt videre.

Pakke 2:

Brandslukning + opfølgning
Kr. 1.050
  • 50 min. samtale + 20 min. opfølgende samtale efter 2 uger.
  • Ofte vil vi i vores brandslukningssamtale komme frem til nogle konkrete ting du kan indføre i din dagligdag for at starte vejen mod tilvænning til tinnitus. Jeg tilbyder dig i denne pakke, at følge op på de forslag vi har diskuteret i den indlendende samtale, således vi ved om du er på den rette vej. Ved at du har en opfølgende samtale med mig i kalenderen, er der en større chance for, at du vil implementere nogle af de råd og initiativer vi sammen er fundet frem til i løbet af den første samtale.

Pakke 3:

Forløbet
Kr. 3.500
  • 5 x 50 min. samtale fordelt over fem uger.
  • Her vil jeg primært tage den terapeutiske værktøjskasse i brug og hjælpe dig til at få en anden relation til dine tanker og følelser omkring tinnitus. Min tilgang er inspireret af den metakognitive metode, og her er udgangspunktet at det ikke er dine tanker og følelser omkring tinnitus der skaber problemer for dig i form af angst, depression, søvnløshed, koncentrationsproblemer med videre, men din måde at håndtere disse tanker og følelser på. Ved at vi sammen arbejder metodisk på at klarlægge dine uhensigtsmæssige tankemønstre, kan vi erstatte dem med nogle der er mere hensigtsmæssige, og som gør, at tinnitus ikke længere vil blive oplevet som en trussel på din eksistens.

Derfor skal du tale med mig

Som uddannet psykolog med en Ph.D. grad fra et tysk universitet og personlig erfaring med tinnitus, tør jeg godt sige, at jeg er en af de personer i Danmark der er bedst rustet til at hjælpe dig med plagsom tinnitus. Hos mig får du et klart udsyn, og du vil opleve at tale med én der ved hvad det vil sige, at være fanget i mørket med tinnitus. Jeg ved hvad det vil sige at være desperat efter lindring.

Kontakt mig

Udfyld kontaktformularen, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt for at planlægge en samtale. Du er også velkommen til at skrive til mig direkte på martin@tinnituskompasset.dk, hvis du har brug for yderligere information.

Skriv til mig i dag og tag det første skridt mod at leve godt med tinnitus.

KONTAKT MIG