tinnituskompasset

1.Rejsen starter Her!

Det er søndag formiddag i september 2022. Jeg er rullet en tur lidt nord lidt nord for København for at besøge min medvært Anne-Mette Mohr hjemme hos hende.  Dette er den første egentlige episode i tinnituskompasset og jeg vil tale med Anne-Mette om hvad man som lytter kan forvente sig af podcastserien. Samtidig synes jeg det er vigtigt at du får muligheden for at lære Anne-Mette og mig lidt bedre at kende. Derfor taler vi lidt om vores respektive baggrunde, og jeg vil dele lidt mere ud af min egen rejse med innitus, fra dengang det var et kæmpe traume, der nærmest truede min eksistens, til i dag, hvor jeg lever godt og i noget nær harmoni med tinnitus.

Anne-Mette åbner som altid døren veloplagt og i godt humør. Jeg bliver vist ind i den hyggelige stue og sætter mig til rette i en sofa overfor Anne-Mette. Kaffen er brygget og står nu dampende, duftende og tillokkende mellem os. Vi sidder blandt møbler, bøger, puder og et stort flygel i den hyggelige stue og jeg rækker min finger ud mod ”recording” knappen for at påbegynde vores samtale.

Jeg håber at du med dette afsnit føler du lærer os lidt bedre at kende, samt at du sidder tilbage med en fornemmelse for, hvorfor vi synes det er vigtigt at lave tinnituskompasset. God fornøjelse.