tinnituskompasset

2. Opfølgning på Nishiki Sanos Historie

”Altså, jeg har selv været ret ophidset over at læse, at tinnitus kan udvikle sig til at være en langvarig lidelse i overskrift, fordi personer, som har tinnitus og som i forvejen er nervøse for det, de vil jo nu læse den overskrift og ikke mere. Og så har vi allerede gang i alarmberedskabet. Så der er noget om den måde, vi taler og tænker om tingene på, som aktiverer vores alarmberedskab”. – citat Anne-Mette Mohr i denne episode.

I denne episode af Tinnituskompasset følger jeg og Anne-Mette Mohr op på Nishiki Sanos historie, som du hørte i forrige afsnit. Vi dykker dybere ned i forståelsen af tinnitus og dens indflydelse på livskvaliteten.

Vi udforsker, hvordan tinnitus påvirker os, og hvad vi kan gøre for at genfinde balance og trivsel på trods af lyden i hoved og ører. Derudover diskuterer vi betydningen af livsglæde, formål og håb, og hvordan disse aspekter kan spille en afgørende rolle i vores evne til at håndtere og endda trives med tinnitus.

Vi taler også om betydningen af komme overens med tinnitus, perspektivskifte og håb, og hvordan et ændret mindset kan bidrage til at reducere den negative indvirkning af tinnitus og guide os mod en bedre livskvalitet.

God fornøjelse med episoden.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til mig på martin@tinnituskompasset.dk.

Nyttige links:

– Høreforeningen: Høreforeningen

– House of Hearing: House of Hearing

– En oversigt over landets kommunikationscentre: Kommunikationscentre